fbpx

News Blog

News Blog

Diersalon

News Blog:Advies en Tips

Een advies over wat handig is te weten als uw hond naar de trimsalon gaat is, dat u uw hond voor het bezoek aan de trimsalon goed uitlaat! zodat hij zich niet ongemakkelijk voelt omdat hij nodig moet plassen, of het dan op het laatst noodgedwongen maar in de trimsalon doet. Probeer ook als het regent, u uw hond het liefst zo droog mogelijk binnen brengt.

Als we alles hebben besproken, kunt u het beste het afscheid kort houden. Bij het trimmen kan de baas niet bij zijn hond blijven. De meeste honden zijn opvallend rustig als de baas de trimsalon heeft verlaten en laten zich rustig behandelen en genieten van de aandacht die ze krijgen.

Ziekte/ medische problemen: Een dringend advies is om vooral te melden als uw hond konijn, cavia of kat ziek, meld dit dan vooraf en vertel ook evt medische problemen, loopsheid, vachtproblemen of bv kennelhoest. Is uw kat ziek of heeft hij een andere besmettelijke ziekte laat dat dan even weten. Ook als het een kater is die niet is “geholpen”

Hygiëne: Ik zorg ervoor, dat uw hond er altijd perfect uitziet. Om het trimgereedschap goed te desinfecteren wordt er gebruik gemaakt van UV straling en natuurlijk wordt ook de salon regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

01AAAAAA13

 

Hondentrimsalon Warber Theme by Flythemes